• ΝΕΑ
  • Γεύματα από την Tactical Foodpack
TACTICAL FOODPACK

Γεύματα από την Tactical Foodpack

Κυρίως γεύματα, Σούπες, Χορτοφαγικά γεύματα, Πρωινό, Σνακς, Χυμοί 
 
Οι στιγμές όπου κάποιος μπορούσε να αφιερώσει χρόνο και να απολαύσει ένα γρήγορο σνακ παρέα με τους συμπαίκτες του έγιναν όλο και πιο πολύτιμες. Ειδικά να χρειάζεται να περάσετε μεγάλες χρονικές περιόδους μακριά από το σπίτι. Αυτές είναι οι στιγμές που σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε στη λωρίδα μνήμης, στο σπίτι για άλλη μια φορά, να σκεφτείτε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αντλήσετε δύναμη για να συνεχίσετε. Οι συμπαίκτες σας είναι μια τεράστια πηγή υποστήριξης. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι το φαγητό που απολαμβάνετε τέτοιες στιγμές. Η τροφή ψυχής πρέπει να είναι σπιτική και φυσική, τοποθετημένη στο πιάτο σας με τη μεγάλη βοήθεια της αγάπης της συζύγου ή της μητέρας. Ταυτόχρονα, ένα τέτοιο φαγητό δεν πρέπει να είναι βαρύ και θα πρέπει να μπορεί κανείς να το καταναλώσει γρήγορα καθώς οι συνθήκες στις οποίες μπορεί να βρεθείτε μπορεί να είναι περίπλοκες.
 
Ως εκ τούτου, δημιουργήσαμε μια σειρά προϊόντων που προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς πρόσθετα συντηρητικά ή πρόσθετα - είναι όλα φυσικά, ειλικρινή και έχουν μια σπιτική αίσθηση. Απλώς ρίξτε ζεστό νερό στο φαγητό, περιμένετε λίγο και απολαύστε νόστιμες γεύσεις κατευθείαν από το πουγκί.
 
Τα προϊόντα TFP είναι ιδανικά όχι μόνο για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είτε για καθημερινούς πεζοπόρους, ναυτικούς, ορειβάτες ή επαγγελματίες αθλητές extreme sports, συγκεκριμένα για όποιον ακολουθεί έναν ενεργό τρόπο ζωής, εκτιμά την άνεση και την υγιεινή διατροφή.
 

δείτε εδώ

 

Μοιραστείτε το:

Tasmanian Tiger
Altama
Ragnar Raids
Camosystems
Tactical Foodpack
Original Swat
Smith and Wesson
Tatonka
Τermoswed
Magnum
Survivors
Brunox